| DogMania Vise od Foruma |
|
| Što slušamo??? | |
| | Autor | Poruka |
---|
dorazoo Moderator
Broj komentara : 158 Age : 38 Location : Banja Luka Registration date : 2008-01-24
| Naslov komentara: Što slušamo??? Tue Feb 05, 2008 4:02 pm | |
| Koja vrsta muzike?? Koja vam je pijesma naj draža? Dali imate svoga idola u Muzici??? itd... | |
| | | Gost Gost
| | | | Kristina
Broj komentara : 19 Registration date : 2008-02-05
| Naslov komentara: Re: Što slušamo??? Wed Feb 06, 2008 10:40 am | |
| POP, ROCK, PUNK, JEZZ... Naj pesma: Listen to your heart... Nemam idola! | |
| | | Cerski Moderator
Broj komentara : 32 Age : 58 Location : Serbia Registration date : 2008-01-26
| | | | PateR Administrator
Broj komentara : 96 Registration date : 2008-01-21
| Naslov komentara: Re: Što slušamo??? Tue Feb 12, 2008 3:31 am | |
| | |
| | | Kristina
Broj komentara : 19 Registration date : 2008-02-05
| | | | Gost Gost
| Naslov komentara: Re: Što slušamo??? Thu Apr 17, 2008 10:46 pm | |
| E ovako slusam ama bas sve i tehno(haus, komercijalu) i zabavnjake i narodnjake i rok i pop i r'n'b i hip hop, rep me malo smara sve zavisi od pesme, nemam neki odredjeni pravac muzike...... Ali se moje drustvo i ja najbolje zabavljamo uz narodnjake, zabavnjake i trubace Jedino sto ne mogu da slusam je metal, hard rock i neke pank pesme. Tehno volim ali u stilu Bob Sinclara, Benny Benassija, Deep Dish-a.... Onaj tehno sto pustaju Carl Cox ili Rush(underground) i drum and base, e to ne mogu da slusam zato sto jedan te isti ritam ide 30minuta, izludis.... Nemam idola niti omiljenog pevaca ili grupu... Pozzz |
| | | Gost Gost
| Naslov komentara: Re: Što slušamo??? Mon May 12, 2008 1:21 pm | |
| Sta mislite o pesmi Zeljka Joksimovica-Devojka? Mene je pesma odusevila, odlicna je emotivna tekst odlican muzika odlicna, cista 5ica! Svidja mi se pesma od Natase Bekvalac-Dobro moje, novi album Marije Serifovic je odlican a album Jelene Karleuse nije losa ima par pesama koje mi se svidjaju a ostale su po meni:266: A od stranih pesama trenutno sam u fazonu hous-a VA Zookey(Bob Sinclar remix) i Geo da Silva-I'll do you like a truck, nije losa pesma od Justina i Madone a i Mika-happy ending je ok! |
| | | dorazoo Moderator
Broj komentara : 158 Age : 38 Location : Banja Luka Registration date : 2008-01-24
| Naslov komentara: Re: Što slušamo??? Tue May 27, 2008 9:32 pm | |
| Ja baš nevolim ovu našu scenu tako da neznam pjesme | |
| | | Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Što slušamo??? | |
| |
| | | | Što slušamo??? | |
|
| Permissions in this forum: | Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu
| |
| |
| |
|